Background image

INSCRIPCIÓ

INSCRIPCIÓ GENERAL

Inscripció General…..…. 398€ per persona
Suplement Hab. Individual…… 96 €

Places limitades a…..110 Persones/màxim

INCLOU:

3 Nits a l´hotel Tahití habitació doble // Hab. Individual (+suplement).
3 Esmorzars a l’Hotel – “Buffet Lliure”
2 Picnic d´excursió
Desplaçaments amb Autocar
“Dinar de Germanor ”
VOLTA EN VAIXELL*
Samarreta de la Volta
Assegurança
Descompte en el bitllet del ferri (Ibiza – Formentera – Ibiza)

Tasa Turística

INFORMACIÓ

*25 places en Vaixell- Goleta i 10 places en Vaixell -Veller, es farà per ordre d’inscripció i es farà si es completa el vaixell. Si hi hagués més inscripcions es valorarà l’opció d’un Catamarà amb més places.

Les persones que desitgin perllongar la seva estada aprofitant que ja estan a Formentera, hauran consultar-nos preus i disponibilitat a Amics.

L´HOTEL TANCARÁ EL DIA 15 D´OCTUBRE 2018

Ultima nit a l’hotel el 14 d’octubre. Si algú vol ampliar aquesta nit el preu serà de Hab. Doble … 60 € + 2,20€ / per persona dia. // Hab. Indv. + Esmorzar … 90 € + 2,20€ / dia; haurà d’incloure el càrrec d’aquest dia extra en realitzar el pagament de la inscripció.

L’organització no s’encarrega de buscar company d’habitació, preguntar de totes formes.

No garantirem la ubicació de les habitacions, l’assignació serà aleatòria segons disponibilitat. Si algú es vol garantir una tipologia d’habitació concreta, haurà de pagar el suplement de l’habitació.

INGRÉS:

Ingrés: La Caixa ES92 2100 0212 1601 01009836       -amics de formentera-

Formalitzat l´ingrés, – cal que hi figuri el teu nom – de seguida rebràs la confirmació de la teva participació a “La Volta”.

*En el cas de cancel.lació, es necessari avisar amb 10 dies d´antelació del inici de “La Volta”. La direcció fará un reemborsament de la quantitat que s´acordi. Durant els transcurs de “La Volta” no es fará cap anul-lació.

Cognoms

Nom

Ciutat

Telèfon

e-mail

Dni (per falicitar l'assegurança)

Data de naixement (per facilitar l'assegurança)

dia d'arribada / hora d'arribada

dia de sortida

Samarreta / et recordo que les talles de les samarretes de mujer són generalment estretes, si tens algun dubte en la web podràs veure les mides.
SMLXL

Comentaris dels clients - Per favor, les dades de la persona que acudeixi amb vostè. DNI / Data de naixement / talla samarreta

Català CA Español ES