Background image

INSCRIPCIÓ

INSCRIPCIÓ GENERAL

Inscripció General…..…. 390€ per persona
Suplement Hab. Individual…… 96 €

Places limitades a…..110 Persones/màxim

INCLOU:

3 Nits a l´hotel Tahití habitació doble // Hab. Individual (+suplement).
3 Esmorzars a l’Hotel – “Buffet Lliure”
2 Picnic d´excursió
Desplaçaments amb Autocar
“Dinar de Germanor ”
VOLTA EN VAIXELL*
Samarreta de la Volta
Assegurança
55% de descompte en el bitllet del ferri (Ibiza – Formentera – Ibiza)

Tasa Turística

INFORMACIÓ

*25 places en Vaixell- Goleta i 10 places en Vaixell -Veller, es farà per ordre d’inscripció i es farà si es completa el vaixell. Si hi hagués més inscripcions es valorarà l’opció d’un Catamarà amb més places.

Si algú desitja arribar el 11 d’octubre, l’Hotel ofereix un preu especial per venir amb Amics de Formentera de: Hab. Doble … 58 € + 1,10€ / per persona dia. // Hab. Indv. + Esmorzar … 90 € + 1,10€ / dia haurà d’incloure el càrrec d’aquest dia extra en realitzar el pagament de la inscripció.

L’organització no s’encarrega de buscar company d’habitació, preguntar de totes formes. Finalment, aquests preus són vàlids per a les nits del 11 fins al 15 d’octubre, les persones que desitgin perllongar la seva estada aprofitant que ja estan a Formentera, hauran consultar-nos preus i disponibilitat a Amics.

No garantirem la ubicació de les habitacions, l’assignació serà aleatòria segons disponibilitat. Si algú es vol garantir una tipologia d’habitació concreta, haurà de pagar el suplement de l’habitació.

INGRÉS:

Ingrés: La Caixa ES92 2100 0212 1601 01009836       -amics de formentera-

Formalitzat l´ingrés, – cal que hi figuri el teu nom – de seguida rebràs la confirmació de la teva participació a “La Volta”.

*En el cas de cancel.lació, es necessari avisar amb 10 dies d´antelació del inici de “La Volta”. La direcció fará un reemborsament de la quantitat que s´acordi. Durant els transcurs de “La Volta” no es fará cap anul-lació.

Cognoms

Nom

Adreça

Població

CP

Telèfon

e-mail

Dni (per falicitar l'assegurança)

Data de naixement (per facilitar l'assegurança)

dia d'arribada / hora d'arribada

dia de sortida

Samarreta
SMLXL

Comentaris dels clients - Per favor, les dades de la persona que acudeixi amb vostè. DNI / Data de naixement / talla samarreta

accepto les condicions generals

Català CA Español ES