Background image

Continúa la volta a peuContinúa la volta a peu

17 febrero, 2014
17 febrero, 2014 • 0 Comments

Continúa la volta a peuContinúa la volta a peu

CONTINUA LA VOLTA A PEU A FORMENTERA A LA TARDOR

L’associació Amics de Formentera celebra enguany la tretzena edició de la tradicional volta

3 Setembre 2013.- Amb la finalitat de mantenir la tradicional Volta a Peu a Formentera, un grup de caminants compromesos amb l’illa han fet el possible per mantenir i enfortir aquesta gran oportunitat.

Al llarga de tres dies, 11,12 i 13 d’octubre, els senderistes podran gaudir dels camins i paisatges de la mes petita de les Pitiüses. Una trobada en què els participants descobriran sorprenents recons de l’illa amb els colors de la tardor.

Els caminants tindran l’oportunitat de contemplar els paisatges de Formentera plens de contrastos naturals, voltats pels diferents tons del blau del Mediterrani. Per això, Amics de Formentera convida a participar en aquesta nova experiència que s’intenta portar a bon port.

La I Volta a Peu a Formentera es va organitzar, aprofitant la festivitat del 12 d’octubre, festa molt assenyalada, especialment a la població del Pilar de la Mola, l’any 2000.

El 17 de juliol de 2008, l’Associació Amics de Formentera es va constituir legalment amb l’objectiu de consolidar aquest esdeveniment i promoure i col.laborar en iniciatives de noves rutes de senderisme a Formentera i també per servir de pont cultural i esportiu entre Formentera i la península.

Més informació:

Amics de Formentera: www.amicsdeformentera.cat

@AmicsFormentera

CONTINÚA LA VOLTA A PEU A FORMENTERA EN OTOÑO

 

La asociación Amics de Formentera celebra este año la décimo tercera edición de la tradicional vuelta

30 de agosto 2013– Con el fin de mantener la tradicional Volta a Peu a Formentera, un grupo de caminantes comprometidos con la isla han hecho lo posible para mantener esta gran oportunidad.

A lo largo de 3 días, 11, 12 y 13 de octubre, los senderistas podrán disfrutar de los caminos y paisajes de la más pequeñas de las Pitiusas. Un encuentro en el que los participantes descubrirán rincones sorprendentes de la isla con los colores del otoño.

Los senderistas podrán contemplar los paisajes de Formentera llenos de contrastes naturales, rodeados constantemente por los distintos tonos de azul del mar Mediterráneo.

Por ello, Amics de Formentera invita a participar en esta nueva experiencia que se intenta llevar a buen puerto.

La Asociación Amics de Formentera organizó la I Vuelta a Formentera a pie, aprovechando la festividad del 12 de octubre, fiesta muy señalada, especialmente en la población del Pilar de la Mola, el año 2000.

El 17 de julio de 2008, la Asociación Amics de Formentera se constituyó legalmente con el objetivo de consolidar este evento, y promover y colaborar en iniciativas de nuevas rutas de senderismo en Formentera y también servir de puente cultural y deportivo entre Formentera y la península.

Más información:

Amics de Formentera: www.amicsdeformentera.cat

@AmicsFormentera

info@amicsdeformentera.cat

Català CA Español ES